Träningsupplägg/coaching

- För dig oavsett var du bor i Sverige!

 
Så vad är ett träningsupplägg? När vi tänker på träningsuppläggning så tänker vi i för det första på ett mer långsiktigt samarbete med dig som person, där vi i första hand startar med att gå igenom din träningsbakgrund, dina målsättningar, ditt livspussel med jobb och familj och dylikt. Med grund från detta läggs ett träningsschema upp som varje månad skickas till dig på mail eller via brev. Förutom att du får individanpassat och detaljerat träningsschema, egen träningsdagbok att fylla i och allmän nyttig information om träning så håller vi kontakten med jämna mellanrum. Vi går då igenom hur det går för dig och svarar på dina frågor och gör eventuella justeringar i schemat. Professionell individanpassad coaching och vägledning är våra nyckelord för att hjälpa dig uppfylla dina mål.

 

Du kan vara nybörjare, motionär, elitmotionär eller elitsatsande, vi hjälper alla! Vi skräddarsyr även lösningar om det du söker inte finns nedan. Kontakta oss och få ett kostnadsförslag.

 

För alla som bokar träningsuppläggning erbjuder vi 10 % rabatt på konditionstester och personlig träning.

Individuellt träningsschema med rådgivning

För dig som vill optimera din träning och få ut mer av den tid du lägger ned!

 

- Inledande samtal där vi lär känna dig som person och går igenom viktiga faktorer för att ge dig ett optimerat träningsupplägg

- Individanpassat träningsprogram kommer månadsvis

- Egen träningsdagbok att fylla i

- Avstämning via telefon (30 min varje månad), hur det går för dig och om du har några frågor 

- Tillgång till fri mailkontakt

 

Pris: 700 sek/månad oberoende av antalet månader

Startavgift 300 sek.

Bollplank

För dig som vill bolla ideér och samtala kring träning!

 

Vi ringer upp dig eller att du kommer till oss och under 30 min- 1 tim kan du bolla dina ideér med oss samt att vi ger dig matnyttiga tips på träningsuppläggning.

 

Pris: 500 sek

Alla priser ovan är inkl. 6 % moms. Innehar F-skattsedel.

Kontakta oss