God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla gamla och nya kunder! 


Även om snökanonerna går för fullt uppe på Ängen och att det snart börjar att köras ut snö på spåren så hoppas vi innerligt att tomten också kommer med natursnö från himlen. Förra vintern hade mycket att förbättra gällande snöläget och även om detta år inte på långa vägar ser ut att bli likadan så vore det ändå roligt med mer natursnö så att det även går att skida de längre skidspåren runt Södra Berget med omnejd. 

Vi har platser kvar till vinterns skidkurser så är du ute efter en upplevelse innehållande fysisk aktivitet och härlig gemenskap till dig själv eller till någon annan så passa på att skicka in en anmälan. Vi kan ordna presentkort om du vill ge bort en plats i någon kurs som julklapp eller som present.

Se under Kurser/Aktiviteter på vår hemsida. 

* Klassiska veckokvällskurser á 4 tillfällen; fortsättningskurs på måndagar och nybörjarkurs på onsdagar. Kurs ges i både januari och i februari. 

* Skejtkurs 4 tillfällen i januari på onsdagskvällar

* Vasaläger fre 9 januari - sön 11 januari 

* Tjejläger lör 24 januari - söndag 25 januari    

Vintriga hälsningar önskar

Caroline, Therese och Andreas 


 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheterna