En vinter på G med flera nyheter! 

Efter en sommar med en otrolig värmebölja över Sverige har nu hösten kommit för att stanna. Vi kommer först och främst att köra vår höstkurs i traillöpning (tack och lov i behagligare temperatur än i somras). Se mer information på vår hemsida, det finns fortfarande platser kvar och vi har flera instruktörer för att kunna erbjuda olika fartgrupper.

I samband med att vi nu ombildat oss till ett aktiebolag och är fler delägare än tidigare år så kommer vi också att fira med ännu fler nyheter i våra kursupplägg. Mer information kommer inom kort, men ni får gärna skicka intresseanmälningar om ni vill ha mail direkt när den kommer. Tidigare år så har våra nybörjarkurser i klassisk längdskidåkning blivit fulltecknade rätt så tidigt. 

Följande kursupplägg kommer att erbjudas i vinter. Datum, priser och mer deltajerad information kommer inom kort.

* Vardagsveckokurser i både klassisk och skejtteknik (nyhet med vardagskurs i skejt)

* Vasaloppsläger på hemmaplan i Sundsvall 

* Vasaloppsläger på annan skidort (nyhet)


Håll utkik på hemsidan och håll i motionerandet så syns vi i skogarna och i spåren! 


/ Andreas, Therese och Caroline 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheterna